SFO

Hillerød Privatskole tilbyder elever fra børnehaveklasse til og med 3. klasse skolefritidsordning (SFO). Her kan børnene være og lege efter skole under opsyn af pædagoger, ind til de bliver hentet eller kører hjem med skolebussen

Hillerød Privatskole SFO har til formål:

• At bidrage en tryg sammenhængende dag for det enkelte barn
  • At tilbyde aktiviteter som barnet kan deltage i efter eget valg
  • At give barnet mulighed for at etablere venskaber på tværs af aldersgrænser og indgå i socialt samvær
  • At indgå i et positivt samarbejde med forældre og børn, idet den enkeltes bidrag er en vigtig del af den daglige trivsel

Skolens SFO har sin egen afdeling samt grønne udendørsarealer.
SFO tilbyder mange forskellige typer af aktiviteter, der foregår inden- og udendørs.

Indendørs kan børnene lave perler, lege med modellervoks, klippe, klistre, tegne, male, danse, synge samt spille bordtennis, brætspil, bordfodbold, computer og meget andet.
Udendørs kan børnene lege, spille forskellige boldspil og lave aktiviteter på skolens grønne arealer, multibane, legeplads og bålplads.

Fredag er legetøjsdag, hvor børnene kan medbringe legetøj, spil, spillemaskiner hjemmefra – dog under eget ansvar.

Åbningstider: kl. 7- 17, fredag til kl. 16.

Mini SFO

Mini SFO’en starter hvert år i maj og barnet vil have mulighed for at være i skole, hver dag fra kl. 08:30 til kl. 17:00. Fredag dog kun til kl. 16:00.

Dagen starter kl. 08:30, hvor der er mulighed for morgenmad og der er almindelig undervisning fra kl. 08:30 til kl. 14:00.

Vi spiser 10-mad hver dag kl. 10:00 og frokost kl. 12:00, så barnet skal have 2 madpakker med. Der serveres mad kl.15:00 i SFO.

Vi har ikke sko på i klassen, så barnet skal medbringe hjemme/indesko, skiftetøj og regntøj.

Der laves en månedsplan, som dækker undervisning, ture og udflugter.

Skulle der være yderligere spørgsmål til ovenstående kan man kontakte skolen på tlf. 44999002.

Vi glæder os til at byde velkommen og ser frem til nogle lærerige måneder sammen med jeres børn, inden vi sammen starter i 0. klasse efter sommerferien.