Optagelse ved skoleskift

Vi har stadig enkelte ledige pladser i nogle af vores nuværende klasser, ansøg her

 

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, du er ligeledes velkommen til at komme og se skolen. En rundvisning kan finde sted efter aftale med kontoret.

Vi foretrækker at nye elever starter sammen med de andre ved skoleårets start, men har naturligvis også en forståelse for at dette ikke altid er muligt.

 

Ansøgningsprocessen

Ved ønske om optagelse i 1. – 9. Klasse udfyldes ansøgningsskemaet.
Når skemaet er sendt ind til os, vil du modtage en kvittering i din email inbox. Når ansøgningen så er gennemgået fra vores side vil du få besked på om der er plads i den ønskede klasse, hvis ikke der er en ledig plads vil du i stedet modtage et tilbud om opskrivning på venteliste. 

Hvis der er plads på det ønskede klassetrin vil i modtage en invitation til en samtale/optagelsesprøve og rundvisning -hvis i ikke allerede har været på besøg for at se skolen.

En aktuel elevplan og/eller skoleudtalelse fra nuværende skole bedes sendt til info@hpsk.dk

Ved samtalen vil der blive spurgt ind til 

  • Den hidtidige skolegang 
  • Grundlaget for den ønskede flytning
  • Forventningerne til vores fremtidige samarbejde
Vi vil også gerne fortælle om skolen, klassen der ønskes optagelse i, samt svare på eventuelle spørgsmål.
 
Værd at vide:

Vi vægter vores lave klassekvotient enormt højt for at være sikre på at alle elever bliver hørt og for at vi har mulighed for at møde eleverne hvor de er, på den måde har vi mulighed for at tilpasse undervisning og udfordringer til den enkelte elev.

 

Hvis dit barn er blevet optaget, vil du modtage skolens informationspakke. Det er vigtigt at denne læses grundigt igennem da den indeholder alt fra krav, regler og forventninger til nødvendigt udstyr og meget mere. 

 

Læs også...

Skolestart på Hillerød Privatskole