Opskrivning til 0. klasse årgang 2023/2024 er nu åben

Skal dit barn starte i skole til sommer, og overvejer du Hillerød Privatskole? Så er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak. Du er ligeledes velkommen til at komme og se skolen. En rundvisning kan finde sted efter aftale med kontoret.

Lidt praktiske informationer: 

  • Du kan skrive dit barn op til en plads på Hillerød Privatskole, så snart barnet er født og har fået et CPR- nummer.
  • Normal skolestart ligger typisk i det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år.

Ansøgningsprocessen

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet og sendt det ind til os, vil du modtage en kvittering i din angivne emails indbakke. Når ansøgningen er gennemgået fra vores side, vil du få besked på, om der er plads i den ønskede klasse. Hvis ikke der er en ledig plads, vil du i stedet modtage et tilbud om opskrivning på venteliste.

Vi vægter vores lave klassekvotient enormt højt for at være sikre på, at alle elever bliver hørt i timerne, og for at vi har mulighed for at møde eleverne, hvor de er, netop for at give dem den bedste start på deres skoletid.

Hvis dit barn er blevet optaget, vil du op til skolestart modtage skolens informationspakke. Det er vigtigt at denne læses grundigt igennem, da den indeholder alt fra krav, regler og forventninger til nødvendigt udstyr og meget mere.

 

Ansøgningsskema

Du kan udfylde ansøgningsskemaet her