Vi søger lærere der vil være med til at udvikle en af Danmarks mest ambitiøse privatskoler

Har du lyst til at blive en del af Nordsjællands mest innovative og ambitiøse privatskole? Så er det dig vi leder efter.

Hos Hillerød Privatskole søger vi to lærere – en til at undervise i dansk i indskolingen og en naturfagslærer.

Vi kan tilbyde, at du bliver del af en lærergruppe, som brænder for sit arbejde, en elevgruppe, der er optaget af læring samt en kreds af dedikerede forældre, der går op i deres børns skolegang. Kort sagt en velfungerende, ambitiøs og eksperimenterende skole, hvor fagligheden er i højsædet.

E-Sport og fagoverskridende emneundervisning
Hos Hillerød Privatskole har vi i 2017 igangsat et større udviklingsprojekt, der skal bidrage til, at vi kan tilbyde områdets bedste undervisningsmiljø.

Næste skoleår indfører vi bl.a. lektiefri indskoling, E-sport, fagoverskridende emneundervisning i udskolingen og kreativ samlæsning. Derudover arbejder vi lavere klassekvotienter end gennemsnittet, forbi vi mener, at det skaber de bedste forudsætninger for læring.

Vi søger derfor en lærer, der har linjefag i dansk med speciale i undervisning af indskolingselever og en naturfagslærer, der kan undervise både i N/T og udskolingens naturfag.

Er du interesseret, så send din ansøgning til info@hpsk.dk og vedlæg ansøgningen dit eksamensbevis, relevante udtalelser/anbefalinger og dit CV. Ansøgningsfrist fredag d. 01/08.

Se endvidere www.hpsk.dk – henvendelser om skolen og stilling sker til skoleleder Mehmet Kutlu eller viceskoleleder Jørgen Skaastrup.

Skriv til os her:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked